Rackets

Welke garantie zit er op mijn padel racket?

Een padel racket is een belangrijk onderdeel van de uitrusting van een padel speler. Net als bij andere sportartikelen, is het belangrijk om te weten welke garantie er op een padel racket van toepassing is.

Over het algemeen bieden de meeste fabrikanten van padel rackets een garantie van 1 jaar op hun producten. Deze garantie dekt meestal fabricagefouten en materiaaldefecten die kunnen optreden tijdens normaal gebruik van het racket.

Het is belangrijk om te weten dat de garantie niet geldig is als het racket is beschadigd door onjuist gebruik of misbruik. Als het racket bijvoorbeeld is gebroken omdat het op de grond is gevallen of als het is beschadigd door een andere speler tijdens het spelen, zal de garantie niet van toepassing zijn.

Krassen of scheuren in de lak of in het frame vallen niet onder de fabrieksgarantie maar onder gebruikersschade. Scheuren in het blad zijn gebruikelijk, echter mag dit niet binnen 1 maand na aanschaf gebeuren. Als je een probleem hebt met je padel racket binnen de garantieperiode, kun je contact opnemen met ons. Wij zullen bepalen of het probleem onder de garantie valt en of het racket kan worden vervangen.

In het algemeen is het dus belangrijk om voorzichtig om te gaan met je padel racket om te voorkomen dat het beschadigd raakt. Als er toch een probleem optreedt, is het goed om te weten dat er een garantie van toepassing kan zijn om je te helpen bij het oplossen van het probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *