Meestgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld? En zijn alle artikelen voorradig? Dan kun je het pakketje de volgende dag verwachten. Zodra je bestelling gereed is voor verzending, ontvang je van ons een e-mail met een Track & Trace link. Via deze link kun je de zending volgen. Wanneer een order artikelen bevat die niet voorradig zijn, zullen we de order eerst compleet maken, alvorens deze te versturen.

Mocht je toch bepaalde artikelen eerder willen ontvangen, neem dan contact met ons op: 0570 234 105

Wat gebeurt er als ik op het aflevermoment niet thuis ben?

Wanneer je niet thuis bent op het aflevermoment, proberen de bezorgers het pakket bij de buren af te leveren. Via een notificatie in je brievenbus zie je waar het pakket is afgeleverd. In enkele gevallen komt de chauffeur de volgende dag nogmaals langs voor een 2e poging. Als je dan afwezig bent, wordt het pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeleverd, waar je deze op een later moment af kunt halen.

Hoe kan ik mijn items retourneren?
Kan ik ook mijn bestelling afhalen?

Dat is zeker mogelijk.

Zodra je hebt gekozen voor de optie 'afhalen' krijg je van ons een e-mail met daarin de vraag wanneer je dit zou willen ophalen. De afhaallocatie is: Piet van Donkplein 1, 7422 LW, Deventer

Kan ik bij jullie ook terecht voor advies?

Bij ons kun je terecht voor verschillende onderdelen van padel. Dit kan gaan over;

  • aankopen van je eerste racket
  • welke padelbal is het beste
  • welke schoen past het beste bij welke ondergrond

Geen enkele vraag is voor ons te gek! 

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren of annuleren?
Na retouren
We betalen je altijd direct terug nadat we de retourzending afgehandeld hebben. Je ontvangt altijd een bericht als we je retourzending ontvangen en verwerkt hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. Mocht je het te lang vinden duren of heb je een andere vraag? Dan mag je ons altijd even bellen op (0570 234 105) zodat we het je een actuele status kunnen geven van je retourzending & terugbetaling.
Na annulering
De terugbetaling van een betaalde bestelling welke je wilt annuleren is binnen 3 werkdagen. De snelheid waarmee het geld terug op je rekening staat hangt wel af van het type betaalmethode wat je hebt gekozen. Voor creditcard is het 3 tot 5 werkdagen voordat de reservering is opgeheven. Voor iDEAL betreft dit 3 werkdagen.