134.99

De Babolat Jet Premura padelschoen is een revolutie in het materiaal van deze sport! Omdat Babolat spelers zoals Miguel Lamperti of Juan Lebron wil uitrusten met de schoenen die het best geschikt zijn voor hun sport, hebben zij in samenwerking met deze spelers en de firma Mondo, een fabrikant van kunstgras voor padelbanen, de Jet Premura aangeboden.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie:

De belangrijkste innovatie zit in de buitenzool: ten eerste is het voorste deel van de zool voorzien van twee flex inkepingen om de voet een maximaal contact met de grond te geven en de snelheid van de beweging te verbeteren; ten tweede is het ontwerp van de buitenzool aangepast: geen klassieke klei spanten meer en welkom bij een samenstelling die bestaat uit herwerkte noppen en spanten om overeen te komen met de twee oppervlakken die gebruikt worden voor padel training!
De Matryx technologie is ook geëvolueerd in 2.0 om te profiteren van een nauwere pasvorm aan de voet dankzij de toevoeging van laterale filamenten die de voet zullen vasthouden.
De demping is naar achteren verplaatst om schokken bij de hiel beter op te vangen dankzij KPRS-X,een verbeterde versie van Kompressor.

Een schoen ontworpen door padelspelers voor padelspelers!

Technische kenmerken:

– MatrYX 2.0: Geweven bovenwerk versterkt met zijwaartse filamenten voor lichtheid en ondersteuning.
– KPRS-X: Nieuwe technologie ontwikkeld door Babolat om de demping van de hiel te optimaliseren.
– Michelin-zool: twee expertises: Michelin en Babolat voor een zool aangepast aan elke maat. De nieuwe S-vormige lug maakt snel rijden in meerdere richtingen mogelijk. Versterkte weerstand tijdens het verplaatsen dankzij een exclusieve rubbersamenstelling.
– OrthoLite: buitenzool ontworpen met geheugenschuim voor onmiddellijk comfort.
– Mondo: Samenwerking tussen Babolat en Mondo, een merk dat synthetisch gras voor padelbanen produceert, om een zool te creëren die het best aan de behoeften van padelspelers voldoet. De structuur werd in 2021 aangepast om nog meer grip te bieden op zandbanen dankzij kleinere noppen en dunnere chevrons.
– 360° Flex: Het voorste deel van de zool heeft drie grote flex inkepingen die de beweging vergemakkelijken en ervoor zorgen dat een groter deel van de voet op de grond staat voor een groter reactievermogen.

Maat

42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46, 46.5

Merk

Babolat

Kleur

blauw, groen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JET PREMURA” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.